VÅR PROJEKTPROCESS

FRÅN IDÉ TILL FORMSPRUTAD PLATS

Att producera detaljer av formsprutad plast är en komplicerad process. Därför vill vi vara med från början för att i ett så tidigt skede som möjligt kunna bidra med får kompetens och erfarenhet. Vårt mål är att du ska få en formsprutad produkt som uppfyller alla dina krav och förväntningar.

Processen börjar oftast med att vi tar fram en budgetoffert på begäran. När du sedan valt oss som leverantör startar vi ett projekt tillsammans med dig där vi går igenom din produkt. Nu tar vi ett projektledaransvar och driver ert projekt som inte kommer avslutas förrän serieproduktionen påbörjas. Vi kommer att ge er produktkritik och hjälpa dig med såväl ändringar i ritningen som val av material, antal formrum i verktyget, stålkvalité, mönstring och annat som kan vara relevant för just din produkt.
När alla beräkningar är klara och kostnadsnivån har accepterats görs en verktygsbeställning. Under hela processen håller vi på Mouldex Plast dig informerad om projektets gång. Inte förrän de formsprutade utfallsproverna godkänts av dig kommer projektet avslutas och serieproduktionen påbörjas. Därefter väntar leverans av en helt ny formsprutad produkt.

Varför välja oss?

Hög service

Kundservice ligger oss varmt om hjärtat, därför tror vi på en tydlig kommunikation. Du köper inte bara formsprutad plast av oss utan ett helt koncept där du och din produkt står i fokus.

Lång erfarenhet

Vi vägleder dig genom hela processen, från idé till formsprutning och slutligen till en färdig produkt. Med vår långa erfarenhet kommer vi att guida dig genom alla steg till framtagandet av din produkt av formsprutad plast i högsta kvalité.

Stabil produktion

För att bli bäst i branschen på formsprutad plast vet vi att förmågan att ha långa och stabila produktionsserier med korta ledtider är av största vikt. Därför har vi byggt vår organisation på ett sätt som tillåter oss att med kort varsel ställa om produktionen.

ÄR DU NYFIKEN PÅ VAD VI KAN GÖRA FÖR DIG?

Ring oss

044-24 64 00

Maila oss

info@mouldex.se

Besök oss

Estrids väg 17, 291 65 Kristianstad